Adopteer

Adoptie-informatie

Tijdens onze openingstijden zijn alle kamerplanten beschikbaar voor adoptie. Deze mogen voor een vrijwillige bijdrage worden meegenomen. Een vrijwillige bijdrage is breed op te vatten: deze kan ook bestaan uit potten, potgrond, plantenvoeding etc.

Ben jij nou op zoek naar een specifieke plant? Dan kan je ons altijd een bericht sturen via Facebook, Instagram of per mail om te vragen wat we in huis hebben. Op onze social media geven wij ook regelmatig een steak peek.

Hoe werkt het als ik geen Facebook,- of Instagram account heb?

Stuur een een mailtje naar: plantenasielhaarlem@gmail.com. Een van onze vrijwilligers zal dan zo snel mogelijk reageren.

Wat kan ik nog meer allemaal vinden in het plantenasiel?

Natuurlijk kan je bij ons kamerplanten vinden. Daarnaast hebben we veel kweekpotjes/binnenpotjes, sierpotten en andere plantgerelateerde spullen die je voor een vrijwillige bijdrage mag meenemen. De plantentafeltjes die in de ruimte staan zijn te koop, evenals de plantenhangers en stek-stations (de opbrengsten van de hangers gaan naar de makers). Tot slot zijn wij altijd bereid voor het geven van advies en tips.

Asielplanten die een nieuw huis gevonden hebben

Sierasperge
Monstera
Graslelies
Strelitzia

Pin It on Pinterest